avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare contabil la scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare contabil la scoala

Va rog sa ma lamuriti cu o problema. Avem un anunt pentru 1 norma contabil cu studii superioare si nu s-a prezentat nimeni. Norma vacanta este administrator financiar S III. Se poate restructura postul ca sa fie cu studii medii (liceu economic si de contabilitate) ca sa putem angaja pe cineva, ca cu studii medii sunt doua persoane care vor sa participe la concurs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 19 Februarie 2019
Postul respectiv se poate transforma in post cu studii medii si apoi organizat concurs pentru ocuparea acestuia.
De la Inspectoratul Scolar Judetean asa ne-au spus ca contabila cu studii medii nu are voie sa semneze documentele.
Atunci il mai scoateti încă o data la concurs postul.
Am scos deja de doua ori.
Il scoateti pana se ocupa...sau incercati prin detasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui post la concurs mihaela197 mihaela197 Un post declarat vacant cu studii medii este scos la concurs cu studii superioare .As dori sa stiu daca s-a procedat corect si daca s-a respectat legea ... (vezi toată discuția)
Criterii de promovare la institutiile publice? ContSters234549 ContSters234549 Salariati cu studii superioare sunt incadrati preferential la institutiile publice, unii pe studii medii altii pe studii superioare. Care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)
Se poate transforma un post din studii medii in studii superioare? VALENTINA1986 VALENTINA1986 Sunt referent, clasa III, grad profesional asistent intr-o institutie publica din luna ianuarie. Am sustinut examen pentru acest post, iar postul a fost scos ... (vezi toată discuția)