avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme la munca privind furturile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme la munca privind furturile

Buna ziua! Acum cateva zile am avut o discutie la munca, in cadrul echipei impreuna cu superiorul nostru, pe tema furtului din magazin, de mai bine de un an, o anumita persoana, nici noi nu stim cine, ne fura produse din magazin, vorbim de incaltaminte, unele le fura lasand cutia goala in magazin, altele au disparut cu tot cu cutie, iar noi suntem suspecti ca si cum am fi dat cutiile alea fara bon, intrebarea mea este, avand in vedere ca suntem monitorizati non stop pe camere, si pot vedea tot timpul ce se intampla in magazin, daca ei nu gasesc dovezi care sa confirme ceea ce ei suspecteaza, ce se poate intampla? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: MihaelaCristina98 , utilizator 11:25, 21 Februarie 2019
Daca nu sunteti vinovat nu ar trebui sa se intample nimic.
Revin cu o intrebare, tot incearca sa ma faca sa recunosc un lucru pe care eu stiu clar ca nu l-am facut si se poate vedea si pe camere ca nu l-am facut, la cine pot apela in cazul in care ele tot vor continua cu acuzatiile nefondate ? Va multumesc!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu sunteti vinovat nu ar trebui sa se intample nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - probe acuzatie de furt dumutaadrianred dumutaadrianred Intr-un dosar penal, in care doua persoane sunt acuzate de furt calificat, in urma prezentarii rechizitorului,apar ca si probe amprente si........cam atat. ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt petrub petrub Buna seara , Sunt disperat , astazi fratele meu a fost acuzat ca a furat din supermarket un contur sau asa ceva din magazin.A cumparat cateva produse , dupa ... (vezi toată discuția)
Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)