avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

Buna ziua! In ziua in care depun demisia fara preaviz , pt ca angajatorul nu a platit salariile si contributiile , mai trebuie sa stau in acea zi la munca pana la sf programului . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 20 Februarie 2019
Nu iese din calcul demisia fara preaviz..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna Damian ionela Damian ionela Buna ziua. As dorii niste informatii in legatura cu concediul de odihna. Eu lucrez la actualul loc de munca din martie 2017 si de pe data de 15.05.2019 sunt in ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz de 20 zile codrutz2007 codrutz2007 Buna ziua,cum imi pot recupera banii dupa zilele de concediu de odihna si orele suplimentare , avand in vedere ca preavizul il voi efectua in intregime la ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz din cauza neplății salariului seby1985 seby1985 Buna seara , Pot pleca fara preaviz daca nu mi-a fost platit salariul pe data de 10 conform contract? Maine vreau sa imi dau demisia. Sunt angajat pe o ... (vezi toată discuția)