avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se stabilesc tarifele pentru unitatile de cazare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se stabilesc tarifele pentru unitatile de cazare?

Va rog sa-mi spuneti,cum se stabilesc tarifele pentru unitatile de cazare? Care sunt reglementarile in vigoare cu privire la aceasta speta?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 20 Februarie 2019
Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume alocate cheltuielilor de transport,cazare,etc Sandybel Sandybel care sunt limitele pentru sumele acordate de s.r.l-uri pentru cheltuieli de transport, cazare, diurna pentru angajati si administrator? Multumesc! Dar tot nu ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru extern scania scania Servus tuturor! Exista obligatia unei diurne minime pentru deplasare in UE ? Cat este cuantumul minim pentru un sofer profesionist care lucreaza in UE cel ... (vezi toată discuția)
Cazare popanelu popanelu Sint PFA si merg in Strainatate mai des in Viena dar dorm la particular fara acte,va rog sa-mi spuneti daca legal pot sa-mi deduc ceva din cheltuiala de ... (vezi toată discuția)