avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Înscriere clasa zero
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Înscriere clasa zero

Buna ziua,
Copilul meu împlinește 6 ani in 15.11. Încă nu suntem deciși dacă dorim sa o înscriem anul acesta la școala. Totuși o vom înscrie la testarea psihosomatica. Suntem obligați dacă avem avizul in urma testării sa o înscriem in clasa zero?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: deliabrett32 , utilizator 22:43, 19 Februarie 2019
Nu. Avizul doar va ajuta sa o inscrieti, daca doriti asta, inainte de implinirea varstei necesare. Dar nu va obliga cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere copil sub 6 ani in clasa i gabrielajicu gabrielajicu Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce lege reglementeaza conditiile inscrierii copiilor in clasa I/ pregatititoare. am inteles de la secretariatul scolii unde am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, exista vreo lege care ma obliga sa inscriu copilul ... alinmanea.ro alinmanea.ro Buna ziua, Exista vreo lege care ma obliga sa inscriu copilul in clasa 0 daca a implinit 6 ani inainte de inceperea scolii? Ma intereseaza daca exista vreo ... (vezi toată discuția)
Din stiri pereanu123 pereanu123 Buna seara,ati publicat ceva despre inscrierile la clasa zero.ati spus ,,atentie,metodologia nu se plica fara sa fie publicata in MO.,,Asta era valabil la 15 ... (vezi toată discuția)