avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mai poate fi atacată o decizie a curții de apel ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mai poate fi atacată o decizie a curții de apel într-un proces civil (divorț cu custodie)?

In pronunțarea dosarului de divorț ni sa dat custodia comună. La apelul făcut de ea, fără să fiu lăsat să pun probe i să dat custodia exclusivă. Mai pot ataca decizia curții de apel.Nu sunt lăsat să văd copii si sa mutat si din orașul în care locuiam
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:11, 20 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conteaza foarte mult situatia concreta din dosar.
Ar trebui sa mergeti cu dosarul la avocat pentru a fi studiat in amanunt, inclusiv hotararea instantei de apel.
Este posibil sa fie necesar sa sesizati si CEDO daca s-au incalcat drepturi si libertati fundamentale garantate de Conventie.
Aceasta sesizare o puteti face daca aveti motivarea hotararii pronuntata de instanta de apel.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul Bucuresti
acest răspuns util
Nu mai aveti cum sa atacati decizia acum. Doar sa existe vreun motiv de vreo cale extraordinara de atac, dar ma indoiesc.
Peste un timp, de ex. peste un an, puteti sa faceti alta actiune pt exercitarea autoritatii parintesti in comun.
acest răspuns util
Șansele de câștig în căile extraordinare de atac sunt infime, dar stați liniștit întrucât hotărârile privind exercitarea autorităţii părinteşti nu au autoritate de lucru judecat.
Astfel, acestea fi oricând modificate, în măsura în care condiţiile avute în vedere de instanţa inițial sesizată s-au schimbat.
Ce pot zice ca fosta are 8 clase traieste din ,,un elvețian,, nu are o zi de muncă condamnată la închisoare cu suspendare pentru loviri și alte violențe si eu nu vreau sa cheltui bani prin tribunale

Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa se explica de ce ati pierdut procesul.
O astfel de abordare duce la asa ceva.

Alte discuții în legătură

Plangere cedo bcory bcory Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO? Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna si exercitarea autoritati parintesti sperantagabi sperantagabi avind in vedere ca nu sunt deacort cu pronuntarea sentintei de divort ,cu privire la incredintarea minorei, adica sa dispus / incredintarea EXERCITARI ... (vezi toată discuția)
Recurs custodie comuna sperantagabi sperantagabi am cerut in mod expres sa mi se dea custodie comuna , in incheiere ,si totusi judecatorul ia dat sexercitarea auoritati parintesti numai , sotiei nu sunt ... (vezi toată discuția)