avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort

Parintii mei sunt divortati.cu banii de pe apartament fiecare si-a achizitiont alta locuinta.mama sa recasatorit(casa a cumparato din banii ei pe numele ei de fata)sotul ei nu a pus la casa nici macar 50bani.el nu e trecut in act.in 10-12 ani de cand sunt casatoriti nu a facut nimic in casa sau in curte din banii lui.in cazul in care divorteaza el.are vreun drept la casa.sa se imparta casa sau sa il despagubeasca ceva?atata timp cat casa este pe numele ei de fata si el nu a contribuit cu nimic?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:46, 19 Februarie 2019
Daca divorteaza, el nu are drept la casa.
Nu este îndrituit la nimic în caz de divorț, fiind bun propriu al mamei dvs!
Multumesc frumos pt raspuns
Dar in caz ca mama decedeaza prima, va avea dreptul la 1/4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort casatorie raului17 raului17 daca casa e pe numele mamei si e decedata nu am facut succesiunea suntem 3 mostenitori ce drept prin casatorie are dreptul sotul meu avem 25 de ani de ... (vezi toată discuția)
Partaj cosmin311 cosmin311 Mama a divortat de tata acum 15 ani din cauza lui dar mai locuiesc impreuna si cand au divortat tata nu a mai cerut partajul.Din cauza situatiei financiare ... (vezi toată discuția)
Doresc niste informatii pentru situatia de mai jos nikusor1 nikusor1 Buna ziua , as vrea sa va prezint o situatie si sa ma ajutati cu niste informatii . In urma decesului tatalui meu Mama sa recasatorit cu un domn care la ... (vezi toată discuția)