avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... garantii constituite cf legii 22/1969 modificata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

garantii constituite cf legii 22/1969 modificata

Buna ziua, in calitate de lichidator ce actiune pot sa introduc in situatia in care administratorul statutar al societatii a retras banii din fondul de garantii al salariatilor, constituit cf legii dar la incetarea contractelor de munca nu a dat mai departe banii catre salariati. o sa facem cerere de atragere a raspunderi pt mai multe, probabil si pt asta, poate o plangere penala, dar intre timp as vrea sa am ceva o solutie a instantei si pt banii astia. ca anulare nu mi se pare ca se incadreaza la nicio litera a art 117 al 2 (legea noua)

Alte discuții în legătură

Garantie materiala oprita pentru efectuarea preavizului de demisie ioana_bucuresi ioana_bucuresi Buna seara! M-ar interesa in ce conditii care respecta codul Muncii, pot opri o garantie materiala unui angajat ca sa-si efectueze preavizul inainte de ... (vezi toată discuția)
Cerere in procedura insolventei alexa231980 alexa231980 buna ziua imi poate cineva explica cum se poate introduce o cerere de atragere a raspunderii membrilor organelor de conducere ( art. 138 din legea 85/2006) ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantii materiale de la angajator intrat in insolventa/faliment pifulet pifulet buna ziua, va expun pe scurt situatia mea (si a altor prox. 1500 angajati): am fost angajat la mic.ro (scuze ca dau numele firmei) , firma a intrat in ... (vezi toată discuția)