avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scutire impozit programator student
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scutire impozit programator student

Salut,

Tin minte ca pe la inceputul lui 2018 era in discutie scutirea de impozit si a programatorilor fara diploma de licenta dar incrisi la facultate. Pana la urma se aplica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 20 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoanele care NU detin diploma de studii universitare de licenta ci detin doar diploma de bacalaureat, trebuie sa mai indeplineasca o conditie si anume sa urmeze cursurile unei institutii de invatamant superior acreditate, adica sa fie studenti.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe venit absolvent fara licenta adryanmh adryanmh Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru functia de programator ajutor, cod cor 351201 ... iuliaiulia87 iuliaiulia87 Buna ziua, pentru functia de programator ajutor, cod cor 351201 este necesar ca angajatul sa urmeze cursurile unei facultati de profil sau sa detina un curs de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez in it de ceva ani, acum mă ocup de programare. ... nicmauma nicmauma Buna ziua, Lucrez in IT de ceva ani, acum mă ocup de programare. Firma la care lucrez, m-a încadrat ca \"programator ajutor\" pentru ca nu am facultate, si ... (vezi toată discuția)