avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare ANAF

Cum se formuleaza o contestatie la executare ANAF? Dupa ce am fost in somaj 11 luni si ceva, vine agentia si imi cere banii inapoi.. Poate nu- s explicit dar cam asta e situatia.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ettorebariton , utilizator 18:43, 22 Februarie 2019
Este greu sa invatati pe forum cum sa formulati contestatia. Sustineti in scris de ce considerati ca executarea e abuziva, si contestati la Judecatorie.
n-am fost explicit, asa este: intrebarea era de fapt - impotriva cui ma indrept cu actiunea de contestare? catre ANAF (care imi instituie poprirea) sau catre creditor ?

multumesc
Pai cine e creditor? Nu ANAF-ul? Impotriva creditorului depuneti contestatia.
creditor e ag.plati si inspectii sociale Bucuresti care da dosaru ANAF ului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)
Sfat contestare cerere de executare silita - sc nebancara denilson denilson Buna seara ! Problema mea e aceeasi cu a majoritatii celor care au contractat produse electronice cu finantare prin linie de credit al unui ifn , asa ca nu va ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale la stat cata30 cata30 In urma unei sentinte judecatoresti am fost obligati ca si societate sa reincadram pe un fost salariat si sa platim salariile pe perioada cat a fost concediat ... (vezi toată discuția)