avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare titular alocatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare titular alocatie

Buna ziua eu sunt titularul alocatie copiilor si as vrea sa schimb pe tatal copiilor noi nu suntem casatoriti cum as putea si de ce ai nevoie eu sunt in Italia de mult timp
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 20 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti la AJPIS o Cerere pentru schimbarea reprezentantului legal beneficiar de alocaţie

Documente necesare: copie BI/CI reprezentant legal vechi şi reprezentant legal nou şi copie a certificatului de nastere a copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare jianuromica jianuromica Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu de 9 ani să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soției) aceasta fiind plecată din România ... (vezi toată discuția)
Cum schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei în cont bancar Cristina  Iulia Cristina Iulia Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)
Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)