avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informații obținute din telefonul personal folosite ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Informații obținute din telefonul personal folosite ca probă la divorț

Soția mi-a sustras din telefonul personal o înregistrare personala cu un medic psihiatru și o folosește împotriva mea într-un proces de divorț! Cum ma pot apăra împotriva ei!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:57, 20 Februarie 2019
Pentru aparari de acest fel ar trebui să aveți avocat.

Sunt multe aspecte de discutat daca vreti un proces efectiv si nu unul formal.
Nu ar avea dreptul.dar poate dovedi că de fapt ar fi avut dreptul sau alte lucruri...
De regulă, probele obținute ilegal nu sunt acceptate, oricum în procesele de divorț este suficient să se demonstreze că soții nu se înțeleg, bătălia de orgolii sau obținere divorțului din culpa exclusivă a unei părți nu-i ajută la nimic de regulă; contractați serviciile unui avocat.
Este suficient ca soția sa vina cu un martor care sa sustina ca a asistat la niste certuri și se dispune desfacerea casatoriei,nu este nici o filozofie.Probe audio,înregistrări video, foto facute de detectivi sunt metode prin care părțile se complica singure.
Am depus plângere penală împotriva soției pt furt de informații! Ea a folosit înregistrarea pt a scoate în evidenta ca sunt un pericol pt copiii mei! Menționez ca după procesul de ordonanță președențiala umează procesul de divorț! Întrebarea este dacă fosta mea soție poate răspunde penal pt folosirea acelei inregistrari, fără a avea acceptul meu!
V-am.spus că apararile.pot fi complexe...

Dacă a vrut să dovedească ca sunteti un pericol pentru copil discuțiile pot fi foarte diverse...

Argumentele părților sunt foarte importante în astfel.de cazuri.

Dacă ar rezulta dintr-o înregistrare furată ca omul a vrut să își ucidă copilul dar ă batut poliția în poartă si nu a mai avut timp ar trebui să răspundă penal ca a furat acea înregistrare?
V-am dat un exemplu ca sa va puteti da seama de o multitudine de posibilități...
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba inregistarilor video poate fi folosita ca prba in procesul de divort? ionei ionei Daca unul dintre soti, banuind ca celalalt sot este infidel, angajeaza o firma de detectivi ca sa obtinuta probe pt dovedirea infidelitatii, in acest sens ... (vezi toată discuția)
Furtul intre soti danielfelician danielfelician sotia mea acum doua saptamini a bagat divortul la trei zile a fugit de acasa iar dupa doua zile sa intors in locuinta conjugala fara stirea mea si a sustras ... (vezi toată discuția)
Cale de atac ADRIANACIONCA ADRIANACIONCA In urma cu 5 ani am divortat de fostul meu sot. Inainte de casatorie am cumparat un teren si am inceput o constructie impreuna cu parintii mei. Dupa casatorie ... (vezi toată discuția)