avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru și intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru și intabulare

Bună ziua
Vreau sa fac un cadastru la o casa la țară, casa bunicilor. Mi s.a cerut de către cadasteist sa aduc certificatul fiscal, vecinatatile. După ce am luat aceste acte de la primărie, mi.a zis tot cadastristul ca mai trebuie și anexa 24 tot de la primărie. Cadastrul îl fac pt mine, de ce mai trebuie acea anexa?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:32, 22 Februarie 2019
in acte, cine e proprietar? anexa se cere atunci cand trebuie facuta o succesiune, dar asta o stiti deja
Bunicii sunt proprietari(decedati). Nu s.a făcut succesiunea dar nici nu vrem sa vindem. Problema e ca vrem sa facem cadastru pt ca au întrat vecinii pe terenul nostru și au făcut gard. La primărie (în titlu de proprietate scrie o suprafață dar în realitate e alta (mult mai mica)
Vrem sa facem cadastru pt a plăti impozitul pe suprafața reala nu pe ce au ei trecut.
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
Maria Mara, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
in acest caz trebuie sa faceti succesiunea, sau succesiunile la zi, iar cadastrul urmeaza.
dvs nu aveti acte de proprietate, iar cadastrul se face doar pentru vii. cadastrul nu are nici o legatura cu o vanzare, el consfinteste statutul unui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare cadastru Kta84 Kta84 Buna ziua! De curand(1 an) vecinul meu si-a construit o casa. Ne avand cale de acces mi-a cerut mie o bucata de teren pt a face drum de acces,eu in schimb i.am ... (vezi toată discuția)
Suprafata de teren nu corespunde.... darkynok darkynok Buna ziua, Incerc sa fac cadastru la o casa+teren cumparata in 1955. Din actele facute la momentul acela reiese o suprafata de 132mp , masuratorile efectuate ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit LadyInRed LadyInRed Buna ziua, Am o problema si anume un cadastru efectuat gresit, sau cel putin asa banuiesc. Mama mea a mostenit prin donatie un teren in suprafata de 25.000 ... (vezi toată discuția)