avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua sotia mea este in condeiu medical de 2 saptamani si angajatorul spune ca nu poate sa ii plateasca cm ca nu are 6 luni de cotizare ???

Alte discuții în legătură

Sunt in urmatoarea situatie si nu gasesc un raspuns clar nicaieri. ... Cristian.alda Cristian.alda Sunt in urmatoarea situatie si nu gasesc un raspuns clar nicaieri. Sotia este insarcinata in 6 luni, are un job de 4 ani dar cu norma de 6 ore. Si un job de ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale 2018 madalinagabriel madalinagabriel Buna ziua,as dori sa stiu care e stagiu minim de cotizare pentru ca angajatorul sa-mi plateasca concediu medical.M-am angajat in august,iar in ianuarie am avut ... (vezi toată discuția)
De ce refuza angajatorul plate concediului medical al soției? ... Alexandru9898 Alexandru9898 De ce refuza angajatorul plata concediului medical al soției? Soția are 5 luni stagiu cotizare la fostele locuri de muncă plus o lună la actualul loc pe ... (vezi toată discuția)