avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... complicitate la inselaciune si fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

complicitate la inselaciune si fals

am fost angajatul unei societati ce distribuia produse pentru persoane cu dizabilitati.In perioada respectiva administratorul se folosea de deciziile emise de CNAS fara sa distribuie dispozitivele,iar in urma unui control a declarat ca eu faceam distributia (duceam )produsele la persoanele cu probleme, fapt ce eu nu l-am facut in speta cu un anumit produs. cepot face in apararea mea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:09, 20 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apărarea se face in concret si nu in mod generic.
Depinde ce făceați sau nu făceați, ce știați si ce nu știați...
Si multe alte aspecte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de exclusivitate almaro almaro buna ziua , intrebarea pe care o am e strans legata de un subiect aparut deja aici ,am sa dau unalt exemplu care ma intereseaza direct. exista un produs pe ... (vezi toată discuția)
Vreau sa comercializez un produs grozadan grozadan e vorba de un site on-line,intrebarea mea suna de genul pot sa scriu in site vanzari piese auto gama Mercedes de exemplu? sau automat am nevoie de acordul lor ... (vezi toată discuția)
Regulament intern morenamaria morenamaria firma la care lucrez este de dimensiuni mici-pana in 30 angajati.in urma unui control ITM, ni s-a transmis ca reg.intern trebuie completat cu procedura de ... (vezi toată discuția)