avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Accesarea fondului pentru garantarea salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Accesarea fondului pentru garantarea salariului

Firma la care am lucrat nu mi-a platit salariu pe ultima luna lucrata ,imediat dupa aceea cerand intrarea in insolventa,cerere aprobata de instanta aceasta numind un judecator sindic.
Dupa o perioada am trimis un mail catre firma care a .fost desemnata sa administreze juridic firma la care am lucrat sa-mi elibereze actele necesare accesarii fondului pentru garantarea salariului dar nu am primit niciun raspuns.
Mentionez ca drepturile salariale erau pe luna decembrie 2017 si in decembrie 2018 firmei la care am lucrat i-a fost aprobata insolventa de catre instanta si radiata din Registrul Comertului.
Cum pot sa intru in posesia actelor necesare recuperarii salarilui.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 21 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie de la administratorul judiciar, fie depuneti o sesizare la judecatorul sindic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere acte mihaiy_d mihaiy_d Buna ziua, am si eu o problema si ma gandeam ca nu strica sa apelez si la comunitatea dumneavoastra in vederea primirii unui raspuns. In urma cu 5 ani am ... (vezi toată discuția)
Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii Carsofschi Laura Carsofschi Laura Buna ziua ! In luna mai 2017 am incetat raporturile de angajare prin demisie cu o firma care in ianuarie 2017 si-a declarat insolventa. La momentul la care ... (vezi toată discuția)