avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime în munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime în munca

În perioada15. 09.2002-15.07.2003 am lucrat cu 0.5 norma in învățământ. Doresc sa stiu ce vechime mi se acorda pt acea perioadă pt calculul sporului de vechime? 5luni sau 10 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:29, 21 Februarie 2019
Pentru acea perioada, in cazul salariatului care desfăşoară activitatea în temeiul unui contract individual de muncă cu timp parţial, vechimea in munca/ stagiul de cotizare la sistemul public de asigurări sociale se stabileşte proporţional cu timpul efectiv lucrat conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pentru program de 4 ore asepio asepio Cum se considera vechimea in munca pentru program de 4 ore cu contract nedeterminat la calculul sporului de vechime , dar la pensie? (vezi toată discuția)
Fractiuni de norma si vechimea in munca alialex alialex Mai am o intrebare: fractiunile de norma (jumatate de norma, 4ore/zi) cum se iau un calcul la stabilirea vechimei pt. pensie si la stabilirea vechimei in munca? (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca nicomaier nicomaier Am avut un contract de munca cu 6 ore, in timp ce eram in concediu fara plata in invatamant (2009). Durata acestui contract a fost de 6 luni. Cum mi se ... (vezi toată discuția)