avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legea garantiei
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legea garantiei

Am achizitionat un aparat de calcat cu aburi vertical iar dupa aproximativ cinci luni am observat ca materialul textil ce izoleaza furtunul se destrama la unul dintre capete, snurul nemaifiind protejat. Fiind in garantie m-am dus cu el in service si mi s-a spus ca nu beneficiez de garantie deoarece nu a fost folosit corespunzator. Le-am argumentat ca aceasta explicatie este total nefondata in conditiile in care eu nici macar nu ating cablul, acesta fiind prevazut cu un maner de plastic. Ce pot face in continuare avand in vedere ca materialul se tot destrama iar eu nu mai pot folosi aparatul in conditii de siguranta?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
LDMUNTEANU, utilizator

Alte discuții în legătură

Dauna refuzata de asiguratorul locuintei (furtuna) dragosverban dragosverban Buna ziua ! Am o casa asigurata cu polita PAD si polita facultativa completa (am lucrat in asigurari si stiu despre ce este vorba). In noapte de ... (vezi toată discuția)
Coloane incalzire comune cu ''basici'' aminea aminea Buna ziua, In urma cu câțiva ani in blocul in care locuiesc si dețin un apartament, s-au schimbat coloanele de încălzire. La scurt timp aceste țevi de ... (vezi toată discuția)
Dacă am probe care dovedesc infidelitatea soțului meu, ,,amanta“ ar putea fi chemată în judecată pentru despăgubiri? Bbbc Bbbc Daca am probe care dovedesc infidelitatea sotului meu , “ amanta “ ar putea fi chemata in judecata .. sa plateasca despagubiri ? (vezi toată discuția)