avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cedare drepturi bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cedare drepturi bunuri

Dupa hotararea definitiva de divort,am de impartit o casa si doresc sa cedez partea mea sau sa judece altcineva in locul meu....eu sa ii cedez toate drpturile altei persoane.SE POATE?P.S.eu sa nu ma mai prezint deloc la procese ci doar persoana care ia-m cedat drepturile.MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 21 Februarie 2019
Deschideti procesul de partaj si apoi vindeti dreptul litigios.
Sau puteti sa va judecati, se poate prezenta doar avocatul si apoi va vindeti cota dvs.
Bani sub pretul a jumatate din casa, luati si intr-un caz si in altul, dar nu aveti dureri de cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre partaj olteanloredana olteanloredana vreau sa divortez de sotul meu care peste 3 luni va ramane fara servici,( motivele divortului sunt consumul de alcool, agresivitate, iresponsabilitate fata de ... (vezi toată discuția)
Mostenire buna ziua. in urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament ... GavDana GavDana Buna ziua. In urma cu 7 ani am mostenit jumatate dintr-un apartament cu 4 camere. De atunci in apartament a locuit doar matusa mea care a mostenit cealalta ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament mostenit CostinIancu CostinIancu in urma decesului tatalui meu, mama detine jumatate din apartament iar cealalta jumatate este detinuta de mine si fratele meu. Se poate vinde apartamentul fara ... (vezi toată discuția)