Buna seara,
momentan am primit înștiințare ca blocul va fi executat silit pentru datoria veche la Radet. Președintele blocului urmează sa deschidă un cont bancar ce va suferi o poprire. In aceste condiții ne gândim cum am putea preveni sistarea apei reci, în condițiile in care toti banii vor merge către datoria Radet si nu si către ceilalți furnizori. Deocamdată suntem la zi cu facturile la Apa Nova.
Datoria vine de la fostul administrator ce a delapidat fonduri. Si a fost făcută plângere la politie. Dosarul este pe rol la judecătorie. Insa chitanțe de la vecini, care sa dovedească plata fondurilor delapidate nu sunt asa multe.
Sunt mutată de curând in bloc si incerc sa îmi dau seama ce pot face sa nu fie mai rău.
Am contactat si Apa Nova care nu a știut sa imi dea un răspuns la telefon si vor reveni in scris, spun ei. De aceea am adresat aici întrebarea.
Mulțumesc frumos
Adam Grecu a scris:
Doamna,
Puneti intrebarea corect altfel nu stim sa va raspundem. Urmariti ce v-a scris @latka - de altfel era greu sa accesati site-ul Apa Nova...
Ce fel de asociatie aveti acolo pentru ca observ ca si la RADET o duceti la fel de "bine"?