avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransament individual Apa Nova
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransament individual Apa Nova

Buna ziua,

conform noii legislatii, a reusit cineva bransamentul individual la bloc, la Apa Nova?
Care ar fi costurile totale, estimative, ale bransarii si cat timp ar dura procesul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: racu_camelia , utilizator 08:05, 22 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi aici, daca nu ati reusit pina acum, in ce conditii va puteti face un contract individual (sunt 3 situatii):
[ link extern ] /
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie proprietari rentz rentz Buna ziua, Va expun mai jos un istoric al problemelor Asociatiei de Proprietari bloc X scara 1 : 1. Blocul X are 8 scari si 7 etaje si a fost construit ... (vezi toată discuția)
Contract direct cu furnizorul sesa10 sesa10 Va rog, Va adresez tuturor celor ce ma pot ajuta, urmatoarea intrebare: Daca mi-am montat la bloc centrala proprie, adica voi avea caldura si apa calda ... (vezi toată discuția)
Bransament apa rece SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! Locuiesc intr-un condominiu si doresc bransament individual la apa rece. Va rog sa-mi spuna daca a reusit cineva acest lucru si cum? Furnizorul ... (vezi toată discuția)