avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenințată de fostul sef
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenințată de fostul sef

Buna ziua, am fost amenințată de fostul șef pentru ca mi-am cerut drepturile reclamadul la ITM. Sunt destul de neliniștită de amenințările lui cum ca o sa ma împiedice sa fac unele lucru de exemplu legat de înscrieri la scoli, luat carnet de șoferi,un alt loc de munca, și mai ales sa am grija sa nu îl întâlnesc pe strada sau ca ar avea adresa mea și știe unde sa ma găsească.Cum as putea sa îl țin la distanță pe acest frustrat?Multumesc.
Puteti sa-l calmati cu o plangere penala sau/si ordin de protectie. Aveti cai de rezolvare. Apelati la un avocat care sa va ajute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari de la fosta sotie timea05 timea05 Buna ziua Logodnicul meu este divortat de peste 8 ani, noi ne cunoastem de 5 ani Eu lucrez împreună cu fosta soţie într-o fabrică. Ea este in ... (vezi toată discuția)
Fostul sot ma ameninta si urmareste desi nu i-am restrictionat dreptul de a vizita copilul anamladin03 anamladin03 Buna ziua! Am divortat in urma cu 1 an, minorul in varsta acum de 2 ani, mi-a fost incredintat dar nu m-am opus niciodata vizitei tatalui copilului, in plus o ... (vezi toată discuția)
Inlocuire angajati tudorache_alyna tudorache_alyna Cum calificati d-voastra urmatoarea situatie : s-au facut angajari pe anumite posturi intr-o societate, iar angajatorul pretinde ca persoanele nou venite ... (vezi toată discuția)