avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punere in executare silită stabilire domiciliu minor
Discuție deschisă în Executare silită

Punere in executare silită stabilire domiciliu minor

Buna ziua ,am câștigat procesul privind Stabilirea domiciliului fiului meu in vârsta de 9 ani la mine .Insa tatăl sau refuza sa mi -L aduca pe motiv ca cel mic nu dorește ,ce pot face in acest caz?Am tot căutat copilul in aceasta perioada și intr adevăr este foarte supărat pe mine pentru minciunile pe care tatăl sau i /i le a spus despre mine .M am gândit sa apelez la un executor judecătoresc ,deoarece tatăl sau se bazează pe copil ca ni dorește sa stea cu mine ...se fac 3 luni de la hotărâre ,plus ca va trebui sa -mi plătească și pensie alimentara ..Ce șanse sunt ca in urma executării sa mi pot lua copilul ,deoarece repet,copilul este foarte răzvrătit pe mine .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:11, 22 Februarie 2019
Puteti apela la executor si posibil sa obtineti copilul insa exista si situatia, prevazuta de lege, in care minorul refuza sa mearga la dvs si atunci se complica putin lucrurile si se strica si mai rau relatia dvs cu minorul. Unde a locuit pana acum copilul?
Copilul pana la despărțire a locuit și cu mine și cu tatăl sau ,dar datorită împrejurărilor ,tatăl sau avea o relație extraconjugală ,in momentul când am aflat mi a interzis sa mai vin acasă,iar eu nu am putut sa mi iau copilul și sa plec.In toată perioada de 8 luni cât a ținut procesul ,copilul a stat la tatăl sau ,acesta luându-mi orice drept de a lua legătura cu el ,însă eu in tot acest timp L am căutat și la școala și acasă ,însă ara succes deoarece tatăl sau are grija ca de fiecare data sa nu pot sta de vorba singura cu copilul meu .
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
MihaelaIonela 1, utilizator
Dacă copilul refuză să meargă la dvs, șansele să-l luați cu ajutorul executorului sunt zero. Dacă copilul îi spune la executor că nu vrea sa meargă cu dvs, executarea silită eșuează, iar copilul rămâne în continuare cu tatăl său.
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor minor ContSters302312 ContSters302312 Buna ziua Am facut o plangere penala de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorului deoarece mama acestuia refuza sa aplice legea. Am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Datorita faptului ca minora in varsta de 9 ani nu doreste sa mearga la tatal ei conform programului de vizitare stabilit de instanta iar tatal in aceste ... (vezi toată discuția)
Divort, importanta starii de sanatate a unui parinte in stabilirea domiciliului minorului vasilicam vasilicam Buna seara, am cancer, am facut chimioterapie, radioterapie, trei operații, am stat doua luni in spital si încă câteva in pat acasă. Mai trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)