avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apel ordin protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apel ordin protectie

Ordin judecat pe 31.01.2019 cu apel in 3 zile.Apel declarat pe 1.02.2019.intrebarea este:au trecut 20 de zile de la declarare apel,in cat timp cf lrgii de judeca un astfel de apel? Eu a citit ca in 5 zile.Ce pt face in sitiatia asta?pot face plangere la CSM?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:55, 21 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Termenul se da si functie de incarcarea instantei.
Nu poate nimeni fi sanctionat pentru ca instantele nu au spatii, judecatori, au incarcari mult peste limite, etc.
Poate faceti o plangere impotriva ministrului justitiei care ar trebui sa se ocupe de toate astea nu de prostiile de care se ocupa.
Termenele respective sunt teoretice realitatea în,, teren",este cu totul alta,nu aveti nici o sansa cu plângeri,sesizări etc.
Formulați o cerere de urgentare, eventual prin avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare csm-ij clyde2010 clyde2010 Am sesizat CSM-Inspectia judiciara acum cca.4 luni. Acum 1 luna am revenit,sa mi se comunice modul de rezolvare a sesizarii si eventual stadiul rezolutiei pe ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara leona777 leona777 buna ziua, am o problema: am facut o plangere contraventionala ptr ca mi s-a retinut permisul, am avut procesul la Judecatorie, l-am pierdut, am declarat apel, ... (vezi toată discuția)
Raspuns plangere impotriva rezolutei justlegal justlegal Am facut plangere impotriva unei rezolutii. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca nu am primit nici un raspuns timp de 30 de zile. Stiu ca termenul este ... (vezi toată discuția)