avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sesizare CSM-IJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sesizare CSM-IJ

Am sesizat CSM-Inspectia judiciara acum cca.4 luni. Acum 1 luna am revenit,sa mi se comunice modul de rezolvare a sesizarii si eventual stadiul rezolutiei pe care trebuie sa o incheie IJ.
Nu am primit nici un raspuns.
Exista vre-o institutie la care sa reclam lipsa de interes a CSM-IJ?(Cam.Deputatilor,senat,minister,etc).
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 11:57, 15 Februarie 2019
Nu are sens sa faceti reclamatie la institutiile enumerate de dvs. întrucât nu sunt competente. In practica, CSJ solutioneaza sesizarile dupa 6 luni.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Sunt OBLIGATE sa va comunice solutia data pentru a putea fi atacata cu contestatie la Curtea de Apel Bucuresti
art. 47 alin.5 din legea 317/2004 Republicata
(5) Rezoluția de respingere a sesizării prevăzută la alin. (1) lit. c) și alin. (4) poate fi contestată de persoana care a formulat sesizarea la Secția de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel București, în termen de 15 zile de la comunicare, fără îndeplinirea unei proceduri prealabile.

TEMEIUL LEGAL : actiune in contencios administrativ , in temeiul art. 1.,art. 8 , art. 18 din Legea 544/2004 si art. 47 alin.5 din legea 317/2004 Republicata

Faceti o sesizare catre Ministrul Justitiei si se va rezolva.si cu comunicarea solutiei..!
Acest lucru mi s-a intamplat si mie si mi-au comunicat dupa tinerea indelungata ca a trecut 1 an si maxim 3 de la data faptelor sesizate si astfel ca nu ar mai treage la raspundere pe nimeni...
Oricum in 99% din cazuri solutia era CLASAREA Plangerii...
Poate ca s-a schimbat ceva de cand cu noua organizare
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie a rezolutiei inspectiei judiciare alexvas alexvas As dori sa pun urmatoarele intrebari: 1) cf. art. 47 pct. (6) lit. b) din Legea nr. 317/2004 (actualizata, republicata... etc.), Sectia de Contencios al CAB ... (vezi toată discuția)
Contestarea solutiilor inspectiei judiciare rrocambole rrocambole Care este procedura de contestare a rezolutiei de clasarea unei sesizari de catre Inspectia Judiciara, conform art.45 aln.4 lit.b din legea 317/2004 ? (vezi toată discuția)
Refuz de a raspunde la o petitie de catre csm db03uie db03uie Am formulat doua petitii catre CSM privitor la modul in care au fost solutionate doua dosare, unul de catre parchet si altul de catre o instanta de judecata si ... (vezi toată discuția)