avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestarea solutiilor inspectiei judiciare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestarea solutiilor inspectiei judiciare

Care este procedura de contestare a rezolutiei de clasarea unei sesizari de catre Inspectia Judiciara, conform art.45 aln.4 lit.b din legea 317/2004 ?
Cel mai recent răspuns: rrocambole , utilizator 18:16, 8 Ianuarie 2018
La Curtea de Apel Bucuresti - sectia de contencios administrativ si fiscal, conform Legii nr. 554/2004.
Va multumesc.
Direct sau exista o procedura prealabila ?
Trebuie contestata direct la CA Bucuresti, sau mai intai la Inspectia Judiciara sau CSM. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare csm-ij clyde2010 clyde2010 Am sesizat CSM-Inspectia judiciara acum cca.4 luni. Acum 1 luna am revenit,sa mi se comunice modul de rezolvare a sesizarii si eventual stadiul rezolutiei pe ... (vezi toată discuția)
Documente ce se depun la un dosar în contencios administrativ Angajat roman tara gazda Angajat roman tara gazda Am formulat către Inspecția Judiciară o plângere împotriva unui magistrat, procuror DNA, pentru clasarea unui dosar vizând fapte de corupție la nivel de ... (vezi toată discuția)
Refuz de a raspunde la o petitie de catre csm db03uie db03uie Am formulat doua petitii catre CSM privitor la modul in care au fost solutionate doua dosare, unul de catre parchet si altul de catre o instanta de judecata si ... (vezi toată discuția)