avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe si impozite din contracte cu Statele Unite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe si impozite din contracte cu Statele Unite

Buna ziua,

Doresc sa deschid un SRL cu domeniu de activitate in proiectare/consultanta. Contractele firmei vor fi cu Statele Unite.
Exista vreo diferenta intre contractele cu o tara din Europa si una din Statele Unite la impozitare? Taxe?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Venituri din strainatate Gore_Petru Gore_Petru Buna ziua si va multumesc pt. oportunitatea de a ma adresa dvs. Am un contract de consultanta cu o firma privata multinationala cu sediul in strainatate ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj pf,pfa sau srl alexASP18 alexASP18 Buna ziua , In prezent lucrez ca asistent in brokeraj cu contact de mandat ,ca persoana fizica. Doresc sa stiu daca as deschide un SRL sau PFA ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Activitati de consultanta in management si afaceri (cod caen 7022) Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! Va rog sa-nmi dati si mie un sfat: Pentru a desfasura activitati de consultanta in management si afaceri ce sa-mi infiintez (forma juridica), ... (vezi toată discuția)