avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj autoturism după divorț.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj autoturism după divorț.

În timpul căsătoriei am achiziționat un autoturism care a fost înmatriculată pe numele soției. După divorț a cerut cartea mașinii care este la mine pentru a înmatricula mașina pe numele de fată. Am spus că mașina vreau să rămână la mine. Poate înmatricula mașina dacă nu are cartea mașinii?

Alte discuții în legătură

Cum pot schimba numele in cartea masinii dupa divort nicoEU nicoEU am divortat si am revenit la numele de fata , imi pot schimba numele de familie in cartea masinii daca nu avem partaj ? mentionez ca am cumparat masina in ... (vezi toată discuția)
Bunuri achizitionate inainte de casatorie andrada32 andrada32 Buna ziua Sunt proprietara unui autoturism achizitionat inainte de casatorie vreau sa aflu daca divortez de sotul meu, autoturismul va fii considerat bun ... (vezi toată discuția)
Divortisun mariana74 mariana74 sunt in divorti sotul meu a transferat autoturismul pe numele fratelui.precizez,ca e un bun comun ,dar actele autot.a fost pe numele lui.transferul a facut ... (vezi toată discuția)