avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... divortisun
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

divortisun

sunt in divorti sotul meu a transferat autoturismul pe numele fratelui.precizez,ca e un bun comun ,dar actele autot.a fost pe numele lui.transferul a facut fara stirea mea..ce am de facut va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:28, 17 Martie 2010
nu conteaza, daca e bun din timpul casat e bun comun,consultati un av sa va ajute.
in cadrul actiunii de partaj solicitati includerea in masa partajabila a valorii autoturismului .
nu are nici o relevanta faptul ca masina era inmatriculata pe numele sotului . daca a fost achizitionata in timpul casatoriei constituie un bun comun al sotilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mana ady_dary80 ady_dary80 Nu stiu daca este valabil si de aceea vreau sa va intreb urmatorul fapt. Am vandut o masina prin contract de vanzare cumparare de mana in 2 exemplare intre ... (vezi toată discuția)
Masina pe numele sotului emiliaiorga emiliaiorga Buna ziua! Am urmatoarea nelamurire: eu si sotul meu detinem un autoturism pe care l-am achizitionat in timpul casatoriei printr-un imprumut facut pe numele ... (vezi toată discuția)
Sunt despartit legitim fosta sotie a dobandit numele de dinnainte de domnisoara eugen_o5o6 eugen_o5o6 daca sunt despartit legitim si ea poarta acum numele de domnisoara mai poate avea dreptul la partaj ?casa este luata pe numele meu (vezi toată discuția)