avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura vanzare apartament

Buna seara. Am un apartment de vanzare. Eu nu locuiesc in Romania si am lasat o agentie sa se ocupe de gasirea clientilor, eu urmand sa vin pentru semnare actelor. Agentia m a anuntat ca au gasit pe cineva si sa le trimit copii dupa acte pentru a pregati totul pt contract, astfel incat cand jung sa fie totul gata pentru semnat. Este ok sa le trimit copiile?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:56, 22 Februarie 2019
da, sunt doar copii. daca aveti ingrijorari, puteti sa faceti urmatoarele:
- trimiteti copiile direct la biroul notarial care opereaza vanzarea;
- copiile pe care le trimiteti sa fie alb negru, nu color.
cam atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună va rog sa îmi spuneți pentru deschiderea unei succesiuni ... ANDY24 ANDY24 Bună va rog sa îmi spuneți pentru deschiderea unei succesiuni cine îmi poate cere documentele de identitate sau alte documente notarul sau cel care ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare cumparare, nerespecat de catre vanzator tyby82 tyby82 In decembrie 2004 mama mea a incheiat un precontract de v-c (pe contract scrie ca este cu titlu executoriu), pentru cumpararea unui teren. S-a platit un ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament cu precontract prin agenție imobiliară: există riscul de a fi escrocat de agent sau de cumpărător? eugenoros eugenoros Caul 1. Am pus un apartament in vanzare. Un agent imobiliar care mi-a citit anuntul mi-a adus un client care s-a hotarat sa cumpere apartamentul. Clientul este ... (vezi toată discuția)