avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura vanzare apartament

Buna seara. Am un apartment de vanzare. Eu nu locuiesc in Romania si am lasat o agentie sa se ocupe de gasirea clientilor, eu urmand sa vin pentru semnare actelor. Agentia m a anuntat ca au gasit pe cineva si sa le trimit copii dupa acte pentru a pregati totul pt contract, astfel incat cand jung sa fie totul gata pentru semnat. Este ok sa le trimit copiile?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:56, 22 Februarie 2019
da, sunt doar copii. daca aveti ingrijorari, puteti sa faceti urmatoarele:
- trimiteti copiile direct la biroul notarial care opereaza vanzarea;
- copiile pe care le trimiteti sa fie alb negru, nu color.
cam atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract de vanzare cumparare, nerespecat de catre vanzator tyby82 tyby82 In decembrie 2004 mama mea a incheiat un precontract de v-c (pe contract scrie ca este cu titlu executoriu), pentru cumpararea unui teren. S-a platit un ... (vezi toată discuția)
Vânzare apartament cu precontract prin agenție imobiliară: există riscul de a fi escrocat de agent sau de cumpărător? eugenoros eugenoros Caul 1. Am pus un apartament in vanzare. Un agent imobiliar care mi-a citit anuntul mi-a adus un client care s-a hotarat sa cumpere apartamentul. Clientul este ... (vezi toată discuția)
Comision agent imobiliar teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna ziua am si eu o intrebare si o mare nelamurire.Am incheiat o tranzactie imobiliara in luna august respectiv am vandut un apartament cu doua camere, ... (vezi toată discuția)