Buna dimineata! Ieri, eu impreuna cu prietena mea am fost imensa prostie sa cadem in plasa unei firme care bineintelea nu face altceva decat sa te mulga de bani. Orbiti si grabiti... ne am lasat pacaliti. Am vazut diverse subiecte asemanatoare. In contract apare un paragraf in care scrie "Eu beneficiarul.. sunt de acord cu data.... si ora ....sedintei foto" aici insa nu e specificata vreo data desi sunt spatii pentru a fi completate. Iar imediat apare " Semnatura"... dupa care mai e un paragraf unde scrie ca " Eu beneficiarul sunt de acord cu tot ce e specificat in contract, valabilitate...etc" in dreapta scrie "semnatura' insa nu am semnat decat in josul paginii ubdeva unde scria iar "Beneficiar" mentionez ca sunt 2 persoane trecute pe un singur contract insa datele pe contract au fost trecute de la una singura. Contractul e valabil in acest caz? Si daca nu.. as putea cere anularea bonurilor fiscale si restituirea banilor?
Ceea ce vreti dvs. necesita o consultație juridică și aceasta va costa probabil mai mult.decat ati platit la.firma.Trebuie analizat temeinic contractul si nu doar asa formal deoarece la judecată trebuie prezentate argumente solide.
La proces v-ar trebui avocat sau macar sa va redacteze acțiunea în cazul în care ar exista totusi ceva sanse.
Nu cred ca se merita raportat la șansele de principiu...
Ca sa recuperați 130 lei trebuie să cheltuiți cu mult.mai mult.
In mod cert or sa va someze în curând sa achitați și restul.Sau mergeți cu actele la un av sau faceti o plângere penală pt înșelăciune și o sesizare la ANPC.Contractele nu se anulează pt clauzele pe are le descoperiți dvs acum .
Mergeți la un avocat, pentru a-i soma și a face plângere penală.
Când eram mai mic am avut încheiate asemenea contracte pe bune, dar prima dată am fost înșelat, din păcate eu n-am
reacționat atunci pentru că suma a fost mică.
E vorba de apeoximativ 1000 de lei pentru doua persoane... deci 500 de lei de persoana. Am intrebat daca se poate face ceva si am inteles ca se poate actiona in instanta... nu pot rezolva nimic cu plangerea penala. Si zic eu ca nu merita atata bataie de cap pentru banii astia. Dar o sa o luam ca pe o lectie de viata si o sa fie ca invatare de minte... suntem tineri doar. Multumesc frumos tuturor!