Buna ziua. Pe data de 5 Ianuarie am făcut o sesizare la Telekom in legătura cu un stâlp amplasat pe proprietatea mea la o distanță de aproximativ 4-5m de gard, a cărui fire traversează toata curtea pe lățime și din cauza căruia eu nu pot construi nimic deoarece firele se afla la o înălțime foarte joasa. Menționez ca ei nu platesc și nici nu au plătit vreodată chirie pt acest stalp, și orice angajat al Telekom intra când vrea pe proprietatea mea pt reparații sau alte îmbunătățiri.Pe data de 14ian a venit o echipa de constatare care a făcut poze și de atunci nu am mai primit nici un răspuns. Luna aceasta, mai exact 16 Februarie, avand in vedere ca au trecut mai bine de 30 de zile de la sesizare,am trimis către Telekom o Înștiințare precum ca le mai ofer încă 10 zile sa rezolve problema dacă nu le tai stâlpul și îl scot in afara Curții mele. Am primit mail ca au transmis departamentului abilitat situația sesizată de mine și ca voi fi contactata de ei in cel mai scurt timp. Și de atunci nimic.
Întrebarea mea este dacă am dreptul sa tai acel stalp sau trebuie urmez alta procedura.
Și atunci ce cale legală trebuie sa urmez ca Telekom sa-și mute stâlpul de pe proprietatea mea? Sau măcar sa plătească pt spațiul pe care eu nu pot sa îl folosesc pentru construcție
Și de ce infracțiune atâta timp cât este proprietate privată și eu pe aceasta fac ce vreau. Înțeleg ca acel stalp este proprietatea Telekom, dar proprietatea lor se afla pe proprietatea mea.