avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce posibilități am in aceasta situație?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce posibilități am in aceasta situație?

Buna ziua. Sunt mama si asistent personal al unui adult cu handicap grav, permanent.Am 46 de ani iar băiatul 25. Din anul 2001 am tot depus dosare pt locuința, pana in 2017 cererea fiind pe numele meu. In acel an, o Dna de la Spațiul Locativ ne-a sfătuit sa facem dosar si pe numele pers cu handicap, dosar ce conținea aceleași acte din dosarul meu. Cererea mea era pt o locuința cu 3-4 camere,familia fiind formată din 4 membri. Am primit amândoi locuința socială,eu cu 3 cam( 2 cam + Bucătărie), băiatul 2 cam( un dormitor+ Bucătărie).. Tot apartamentul meu are 22 mp.Daca sunteți curioși despre cum arată acest cartier, dați o Căutare si găsiți Cartier locuinte sociale micro 17 Galati. Eu nu-mi doresc sa locuim separat, băiatul nu se descurca singur, nici resursele financiare nu-l ajuta si nici nu ne permitem sa întreținem 2 locuinte in care toate funcționează pe electricitate. Am făcut nenumărate cereri pt un schimb de locuința, respectiv un ap de 3-4 cam la schimb cu cele 2. Răspunsul clasic....nu exista locuinte libere in fondul locativ....am indicat existența unor locuinte sociale libere....au invocat nu stiu ce HCL, ce nu-mi da drept de locuința acolo.Ce as putea face in acest caz, pt ca văd ca nu găsesc înțelegere....o idee ar fi sa chem primăria in judecată dar nu stiu ce șanse de câștig am....va rog, un sfat....cu mulțumiri! Nela M, Galati

Alte discuții în legătură

Scutire de la plata chirie mirela 20 mirela 20 Am o intrebare in contractul de inchiriere ar fi trebuit sa apara si cuvantul \\"locative\\" sa pot beneficia de scutirea chiriei? Pt ca am vb cu doamna ce ... (vezi toată discuția)
Locuinta sociala gabyela gabyela Buna ziua. locuiesc intr-o locuinta sociala data de primarie in 2008. locuinta am primit-o pe punctaj familiar dar l-am trecut pe fostul sot ca titular de ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Vilcu Gina Vilcu Gina Am citit articolul postat pe site,in legatura cu drepturile pe care le are o persoana cu handicap.Am depus in luna dec.2011,la comisia de evaluare a ... (vezi toată discuția)