avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie in strainatate cu minor avand autoritate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie in strainatate cu minor avand autoritate exclusiva

Buna ziua, in urma divortului am obtinut exercitarea autoritatii tutelare exclusive. Daca doresc sa plec in concediu in strainatate am nevoie de sentinta tradusa intr-o limba internationala de exemplu engleza? Daca da, este prevazuta vreo masura de traducere?
Unele țări cer.
Încercați să vă lămuriți.
De asta si intreaba aici , sa se lamureasca.,
Nu aveti nevoie de nimic odata iesita din tara nu traduceti hotararea ca dati banii degeaba.
La iesirea din tara prezentati hotarararea sa aveti si o copie xerox si drum bun !
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
Va multumesc mult.
Confirm ca doar la iesirea din Romania aveti nevoie de hotararea legalizata, netradusa.
Nici o alta tara nu cere asa ceva, nu aveti nevoie de ea nicaieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare divort la iesirea din tara cu un minor puimicc puimicc Documentandu-ma am vazut ca pentru a iesi din tara cu un minor, in urma divortului, avand o hotarare de divort definitiva si irevocabila, am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minorul Hildegarde Hildegarde Buna seara Am o nelamurire in ceea ce priveste posibilitatea de a iesi din tara Am o fetita in varsta de 5 ani rezultata dintr-un concubinaj recunoscuta de ... (vezi toată discuția)
Iesire minor din tara cu sentinta de divort lorena_albu lorena_albu Buna,ma numesc Lorena si vrea sa plec cu copilul in varsat de 11 ani in Anglia .Sunt divortata din 2010 si recasatorita ,copilul fiind din prima casatorie.Am ... (vezi toată discuția)