avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silită la 6 luni după facturare greșită
Discuție deschisă în Executare silită

executare silită la 6 luni după facturare greșită

Buna ziua!Va adresez si eu o intrebare numele unei persoane cu handicap!A avut un aboment telefonic si ia venit o facura cu apeluri internationale pe care el nu le-a vorbit in valoare de 600 lei!!A mers soția la reprezentanta a anunțat ca a fost o greșeală și au spus că anulează facuta!A renunțat si la abonament intr timp iar dupa 6 luni ia venit acasa o executare silită ca urmare a nepoatei facturii de 600 lei!Intrebare mea este daca au dreptul sa ii puna oprire pe pensie?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:12, 25 Februarie 2019
Este imposibil sa fie executare silita fara o hotarare judectoreasca. Probabil a primit doar o notificare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost suplimentar factura telefon mobil david38 david38 Buna ziua , Numele meu este David , in urma cu doua luni am incheiat un contrat cu o firma de telefonie mobila. Cand am fost sunat ,mi s-a prezentat un ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila- neplata ContSters209667 ContSters209667 As vrea sa adresez si eu o intrebare...care probabil a mai fost adresata de multe ori pe aici:D!un prieten de-al meu a avut abonament la o companie de ... (vezi toată discuția)
Cedare creanta apoi executare fara a fi notificat de banca mario_75 mario_75 Buna ziua. In 2007 am scos un credit de 10000 euro (pe 10 ani) pentru fratele meu si cumnata mea . El avea o firma care mergea foarte bine la vremea aceea iar ... (vezi toată discuția)