avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Refuz declaratie martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Refuz declaratie martor

Pot sa refuz sa dau declaratii ca martor daca ma aflu intr-o relatie de concubinaj cu autorul faptei avand in vedere [ link extern ] ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2019
Lorena2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 20:45, 25 Februarie 2019
Mie imi da eroare.
am rezolvat
Da, aveti dreptul sa refuzati.

Buna seara! Da, puteti.
pai si cum ar trebui sa procedez? sa ii spun din prima ca refuz, sa refuz cand ma intreaba despre incident sau cand ma intreaba despre el? si in declaratie ce sa spun? Doar ca refuz sa dau declaratii? multumesc!

Alte discuții în legătură

Am fost prins deținând droguri de risc, mi s-a întocmit dosar penal iar până în prezent am fost citat și audiat ca martor. ce se poate întâmpla în continuare? nume123 nume123 Salut, am fost prins dintr-o prostie detinand un 0,8 de marijuana, acestia l-au trimis la laborator, am recunoscut ca am ce e, si ca am calitatea de martor? ce ... (vezi toată discuția)
Schimbare declaratie fata de primul proces penal Diamandi Diamandi Sunt sotia reclamantului (martora) intr\'un proces penal cu doi samsari de masini. La primul penal au dat o declaratie. Acum, la al doilea penal, daca ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac daca vor sa ma forteze sa devin martor pentru a ma autoincrimina utilizator35354 utilizator35354 Ce sa fac daca vor sa ma forteze sa devin martor pt. a ma autoincrimina? Speta: X este prins de catre Politie ca vindea droguri. X incepe sa-i dea in gat ... (vezi toată discuția)