Buna ziua! Pentru refacerea cadastrului unui teren in sistem Stereo 70, s-au facut masuratori si suprafata masurata reiesita a fost mai mare decat cea mentionata in cadastrul original. In vederea depunerii dosarului noului cadastru cu aceste masuratori, am semnat procese de vecinatate cu vecinii cu care nu am gard facut si am dat o declaratie notariala in care am spus ca sunt de acord cu noua suprafata, cea reiesita din masuratori la fata locului.
Acest dosar nu a fost accept si s-a redepus un dosar revizuit, din care reiesea supratata initiala a terenului. Acesta din urma a fost acceptat si am obtinut noul cadastru.
Problema, in cazul in care aceasta este una, este faptul ca in cartea funciara inca figureaza notarea aferenta declaratiei prin care eu eram de acord cu masuratorile dosarului initial, anume act notarial conform caruia:
"
B3 Se noteaza repozitionarea imobilului A1
B4 se noteaza modificarea suprafetei imobilului A1
"
In rest, datele din cartea funciara si schita sunt perfect corecte si conforme dosarului revizuit, cel acceptat ulterior.
Este prezenta acestei notari din cartea funciara o greseala? Trebuie remediata? Daca da, cum ar trebui sa procedez?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs. !