avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract intretinere

intrebare in urma cu 10 ani cunostinta mea a mers la un notar cu sotul unde sa incheiat un act casatorita de 40 ani cu sotul dar casa era a sotului inainte de casatorie inpreuna nu aveau copii si sotul a dat casa fiului sau.INTREBARE SOTUL A DECEDAT SI EL VREA SA O DEA AFARA LA NOTAR EA SPUNE CA NU A SEMNAT NIMIC DE CE A LUATO LA NOTAR SI PE EA AVEA VREUN DREPT SI EA LA ACEASTA CASA ARE ACUM 80 ANI .UNDE PUTEM AFLA CE ACT SA INCHEIAT
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:29, 23 Februarie 2019
Traducere: doi soți, căsătoriți de peste 40 de ani, aveau o casa.
Casa era doar a lui, dobandita înainte de căsătorie.
Tot el, avea un fiu, din altă relatie/căsătorie.
Au mers amândoi la notar, unde s-a încheiat un contract de întreținere între sot si fiul său.
Sotul a murit si acum fiul vrea să o dea afara din casa pe mama vitrega.
Intrebarea dvs de fapt care e? De ce a mers și ea la notar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema grava si nu stiu cum sa ii dau de cap m1967l m1967l Acum 16 ani , mama mea s-a casatorit cu un barbat ce avea casa si un fiu din prima casatorie , eu devenind fiu vitreg, Acum 3 ani ,,tatal meu vitreg a decedat ... (vezi toată discuția)
Dezmostenire??? Retardila Retardila Mama mea re-casatorita in anii \'60, impreuna cu tatal vitreg au \\"pasat\\" (habar nu am prin ce metoda) apartamentul detinut de ei fratelui meu ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca in loc de contract de vanzare-cumparare kylie82 kylie82 Buna ziua, Sunt casatorita de 3 luni si inainte de casatorie parintii au dorit sa-mi transmita prin contract de vanzare cumparare apartamentul lor. Am ales ... (vezi toată discuția)