avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de relocare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de relocare

Bună seara. Doresc să stiu dacă o persoană care beneficiază de prima de relocare poate să stea cu alții in chirie. De exemplu, dacă eu stau cu soția în chirie și noi avem contract pe un apartament, mai putem lua pe cineva în chirie să stea cu noi pe același contract? Sau pe alt contract?(dacă se pot 2 contracte pe o chirie)
Deci, mai beneficiez de prima de relocare dacă mai iau o persoană în chirie cu noi?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor - contract inchiriere vip2you17 vip2you17 buna seara , doresc sa inchei casatoria cu logodnica ea locuieste la parintii ei , eu nu locuiesc acolo stau intr-o chirie si doresc sa ma mut aici problema ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului AlexandraAndreas123 AlexandraAndreas123 Situatia mea: am un baietel de 10 luni. Eu si tatal lui nu suntem casatoriti. De ceva vreme nu ne mai intelegem, imi reproseaza anumite lucruri despre familia ... (vezi toată discuția)
Contract chirie 2 proprietari GabrielaC81 GabrielaC81 Buna seara, Detin impreuna cu fratele meu un apartament (mostenire) in cota 1/2 fiecare. Doresc sa inchiriez acest apartament prin contract inregistrat la ... (vezi toată discuția)