avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se poate solicita o modificare a unei hotărâri luate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se poate solicita o modificare a unei hotărâri luate de Consiliul Local?

Asociația noastră de proprietari a solicitat rezolvarea unei probleme printr-o petiție. Primăria Locală prin resortul care se ocupa de aspectul sesizat, a răspuns evaziv că este hotărâre de Consiliu Local și punct. Cum putem ataca acea hotărâre care dezavantajează total proprietarii apartamentelor și în ce condiții ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:18, 27 Februarie 2019
In contencios administrativ.
Este singura soluție ? Vă mulțumesc.
Pai altfel cum doamna?
Luati legatura cu un cabinet de avocatura si cam asta-i treaba.
De obicei aceste HCL-uri sunt bine gandite, trecute prin mai multe "filtre" discutate, aprobate, publicate si puse in aplicare.
Dar poate ne spuneti si noua cate ceva, poate si la noi este aceeasi problema si noi habar nu avem!
Stimate domn, acea HCL nu a fost deloc bine gandita. Vă multumesc ca mi-ati explicat pe îndelete procedura de elaborare a acestor HCL-uri. O zi frumoasă vă doresc.
Pai stiti cum se spune: nu ganditi voi prea mult, ca ne-am gandit noi...
V-am intrebat, poate suntem si noi in aceeasi situatie si habar nu avem... Puteti folosi si un mesaj privat daca considerati ca nu ar mai interesa pe nimeni.
In raspunsul meu, doar v-am spus ca asa se intocmesc aceste HCL-uri, nu ca ar fi neaparat asa. Daca dvs. puteti demonstra contrariul, acest lucru il puteti obtine numai in instanta contenciosului admistrativ - care prin denumire, chiar asta tre' sa faca.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Abuz printr-o hotarare a consiliului local cristidumitrescu cristidumitrescu sunt proprietar in cf pe o suprafata de 3600mp,terenul nu a fost expropriat niciodata.in anul 1991 printr-o hotarare a unui consiliu local 600mp sunt trecuti ... (vezi toată discuția)
Hotararile de consiliu local anuleaza hotararile de guvern? mihaelamuresan mihaelamuresan Buna ziua. Am si eu o intrebare? O Hotarare de Consiliu Local este mai presus decat o lege, o hotarare de guvern? Un judecator in stabilirea dreptatii , dupa ... (vezi toată discuția)