avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adeverinta celibat strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adeverinta celibat strainatate

Buna seara,

Am o intrebare in legatura cu adeverintele de celibat eliberate in strainatate.
De 7 ani locuiesc in Danemarca si pentru a depune actele de casatorie imi trebuie eliberat un certificat de celibat.
Se poate elibera la sectia Consulara in Danemarca?

Multumesc anticipat.
Bianca
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 06:47, 24 Februarie 2019
Din sursă sigură îți spun că adeverința de celibat se eliberează de la Primăria de care aparți tu în România.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
BiancaStan22 a scris:

Se poate elibera la sectia Consulara in Danemarca?

Bună dimineața,
Nu, însă vă pot face o procură specială pentru cineva din țară ca să o obțină de la Starea civilă de la locul nașterii / de la locul de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in germania micatalin71 micatalin71 As dori sa imi spuna si mie cineva ce inseamna urmatorii termeni: 1. declaraţia de celibat 2. certificatul de celibat 3. Certificatele de stare civilă ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta de celibat quantico quantico Buna ziua, Puteti sa imi spuneti va rog de unde se elibereaza certificatul (adeverinta) de celibat in vederea casatorie in strainatate pt ca sunt confuz. Sa ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean tunisian ContSters312635 ContSters312635 Buna seara. Dupa obtinerea tuturor actelor necesare casatoriei- asa am crezut eu- am plecat in Tunisia. Toate au fost in regula ,mai putin un \\"document ... (vezi toată discuția)