avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Solicitare abuziva a comisionului de administrare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Solicitare abuziva a comisionului de administrare credit

In 2012 am luat un credit ipotecar, perioada in care am facut trei plati anticipate, din doi in doi ani, cu eliberare de grafice rambursare la zi, fara datorii. La inceputul lui februarie 2019, fac din nou o plata anticipata, primesc grafic, dar la o studiere mai atenta observ ca, nu s a respectat intocmai cererea si le solicit scris ca, doresc un nou grafic cu respectarea solicitarii. Au anulat operatiunea si de atunci asa a ramas, pe motiv ca, banca nu a incasat corect comisionul adm credit introdus lunar, de la inceputul creditului pana azi, adica au incasat un comision mai mic decat cel prevazut in contract, respectiv grafic de rambursare, iar din iulie 2018 marja mi a fost modificata eronat de sistem, adica la o valoare mai mica decat cea prevazuta in contact si daca nu platesc intai datoriile catre banca nu mi ramburseaza creditul. Mentionez ca, nu am avut, nu am si nu am fost instiintata vreodata de nici o datorie, nu am cerut modificari clauzelor contractuale, nu am fost instiintata de nici o modificare a clauzelor in toata perioada aceasta, nu am avut nici o problema legata de credit, ratele la scadenta preluandu-se automat din contul de salariu. Cum ma sfatuiti sa procedez? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
bocanet, utilizator

Alte discuții în legătură

Comisionul de risc demianpetru demianpetru Buna! Am nevoie de un sfat si eu cu privire la un credit. In anul 2007 am facut un credit de nevoi personale in euro la o banca, dobanda calculandu-se la ... (vezi toată discuția)
Interpretare contract credit gabie1980 gabie1980 Buna ziua. Ma intereseaza care este interpretarea juridica a clauzei de mai jos, stipulata intr-un contract de credit ipotecar luat in calitate de angajat al ... (vezi toată discuția)
Actualizarea contractelor de credit aflate in derulare conform oug nr. 50/2010 bogdanr bogdanr Actualizarea contractelor de credit Bancpost aflate in derulare conform OUG nr. 50/2010 Iata principalele modificari care vor fi aduse contractului ... (vezi toată discuția)