avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor contract de concesiune
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

contract de concesiune

pot ceda cu titlu gratuit prin act notarial unei farmacii o parte din spatiul concesionat de la primarie pentru desfasurare act.medicale ? reprezinta subconcesionare? suntem din mediul rural unde spatiile conforme normelor cerute de lege sunt greu de gasit si acesta e singurul care are toate utilitatile.
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
roxanafey, utilizator

Alte discuții în legătură

Regimul concesiunilor mdDentist mdDentist Buna ziua, Ma poate cineva lamuri ce inseamna interdictia de subconcesionare? In speta, o primarie concesioneaza un spatiu medical unei firme X pentru a ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat, cedare concesiune clepo clepo Subiectul este un teren concesionat de primarie unei persoane , sa o numim A. Terenul este concesionat pe o perioada de 49 ani Persoana A mi-a cedat ... (vezi toată discuția)
Aflare tip document detinere spatiu pentru sediul social. mdDentist mdDentist Exista vreo modalitate prin care se poate afla ce tip de dovada de spatiu a dus o firma la infiintarea sediului social? Exemplu concret: Firma X detinea ... (vezi toată discuția)