avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... comitet executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

comitet executiv

In statut as propr se prevede 7membri ptr com executiv, dar ad ge a ales doar 5 in ultimii 12 ani. dintr-un nr de 43 proprietari Hot ad generale ordinare sunt legale ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:33, 24 Februarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Statutul prevede numarul maxim de membrii ai comitetului executiv
In conditiile in care nu exista proprietari interesati sa exercite suplimentar problemelor profesionale si personale si obligatii fata de asociatia de proprietari si adunarea generala a votat 5 membrii in comitetul executiv,hotararea participantilor la adunarea generala se incadreaza in limitele legal prevazute
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comitet executiv zulaeb zulaeb In statut as propr se prevede 7 membri ptr com executiv, dar ad ge a ales doar 5 in ultimii 12 ani. dintr-un nr de 43 proprietari Hot ad generale ordinare sunt ... (vezi toată discuția)
Alegere in lipsa membru comitet executiv tomasso tomasso In cadrul adunarii generale se alege ca membru al com. executiv o persoana care nu este prezenta la adunare si care nu semneaza p.v. al adunarii la incheiere ... (vezi toată discuția)
Ag de completare a cex. gambette gambette Avem imprejurarea in care a fost convocata AG Extraordiara cu unul din punctele ordinii de zi de a alege inca 2 membri ai CE pntru completarea acestuia. In ... (vezi toată discuția)