Vreau sa scriu o lucrare cu carcter comercial- stiintific. Pentru documentare exacta si amanuntita am convenit cu o pesoana juridica sa incheiem contract de sponsorizare. Aceasta presupune ca in schimbul sumei eu sa-i ofer in cartea mea 2 pagini de prezentare a activitatii sale comerciale si a siglei impreuna cu date de contact. Avand in vedere ca lucrarea mea prezinta si anumite sectoare de activitate economica cartea are in sine un caracter comercial.
Vreau sa stiu cum voi fi eu impozitata pentru toate acestea avand in vedere ca ulterior cartea va fi data direct la tipografie si va fi vanduta prin camere de comert si nu va fi preluata de vreo editura?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.