avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene cresa/gradinita/afterschool
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene cresa/gradinita/afterschool

Buna ziua!
Ma intereseaza accesarea de fonduri pentru o cresa/gradinita/afterschool. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi tinand cont ca trebuie sa incep totul de la 0 (nu detin PFA, ONG..etc) si nu am studii in domeniul educatiei.
Va multumesc anticipat!
Ligia
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:16, 24 Februarie 2019
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_505...
si discutii deschise pe teme asemanatoare aici: www.avocatnet.ro/cautare?q=a...
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile Bbianka Bbianka Buna ziua, vin și eu cu o întrebare. M-am mutat de 3 ani intr-un cartier nou cu aprox 9000 de locuitori in decursul a 3 ani, toți familii tinere cu copii ... (vezi toată discuția)
Accesarea de fonduri europene pentru gradinita privata costeauk costeauk Buna ziua! ma puteti ajuta cu detalii privind accesarea de fonduri europene pentru gradinita privata sau cresa in mediul rural.fondurile sunt nerambursabile? ... (vezi toată discuția)
Infiintare gradinita particulara Nataliachiriac Nataliachiriac Poate sa-mi spuna cineva diferentele, din punct de vedere legal, dintre gradinita particulara si centru educationala. Cadru legal, autorizatii, pregatire ... (vezi toată discuția)