avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile

Buna ziua, vin și eu cu o întrebare. M-am mutat de 3 ani intr-un cartier nou cu aprox 9000 de locuitori in decursul a 3 ani, toți familii tinere cu copii și nu avem Gradinita, școala nimic.
As vrea sa fac o Gradinita cu grupe de Cresa și Gradinita.Pot accesa fonduri europene nerambursabile? Care sunt pașii ce trebuie urmați?
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 20:19, 2 Aprilie 2019
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/t15347/ABC-...
Buna Ziua,

In primul rand ar trebui sa va infinitati un ong .
In al doilea rand sa va ganditi ce suma ati avea nevoie pentru finantare.
Ulterior sa va ganditi la o strategie de dezvoltare.
O zi buna.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesarea de fonduri europene pentru gradinita privata costeauk costeauk Buna ziua! ma puteti ajuta cu detalii privind accesarea de fonduri europene pentru gradinita privata sau cresa in mediul rural.fondurile sunt nerambursabile? ... (vezi toată discuția)
Investitii - fonduri nerambursabile pentru tineri (infiintare cresa / gradinita) dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara am si eu o intrebare referitor la creditul ptr tineri nerambursabil in primul rand as dori sa stiu ce trebuie sa fac am 23 ani vreau sa investesc ... (vezi toată discuția)
Fonduri ong - scoala si cantina pentru romi ginmarstar ginmarstar Daca fac proiect pentru fonduri europene nerambursabile trebuie sa am eu un avans de bani innainte ex: 20% din valoare sau cum...? am auzit astazi si m-am cam ... (vezi toată discuția)