avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Licenta de transport pe cont propriu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Licenta de transport pe cont propriu

Am uitat sa spun ca am avut licență de transport pe cont propriu în Italia și acolo nu mi au cerut atestat profesional
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:17, 24 Februarie 2019
Bună seara,

Vă rog să continuați discuția aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Să apăsați pe Răspunde când vreți să publicați un nou mesaj, nu deschideți câte un subiect nou pentru completare că nu se va înțelege nimic.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licență de transport pe cont propriu Costacostructor Costacostructor Bună ziua, am un camion de 7,5 t înmatriculat pe soc. comerciala unde sunt administrator, ma ocup de construcții, am permis cat C, ptr obtinerea licenței ... (vezi toată discuția)
Demisia este fara preaviz,fiind in perioada de proba ,trimisa ... rodi2009 rodi2009 Demisia este fara preaviz,fiind in perioada de proba ,trimisa pe mail in 20 .Primeste mesaj,dupa convocarea de ieri 22 decembrie ca a fost prost sfătuit de ... (vezi toată discuția)
In cazul in care? sneider sneider Daca primesc autorizatie de constructie ce o sa faca o sa dea primaria in judecata sau pe mine? In acest caz cred ca ar trebui sa il dau eu in judecata sa ... (vezi toată discuția)