avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia este fara preaviz,fiind in perioada de proba ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia este fara preaviz,fiind in perioada de proba ,trimisa ...

Demisia este fara preaviz,fiind in perioada de proba ,trimisa pe mail in 20 .Primeste mesaj,dupa convocarea de ieri 22 decembrie ca a fost prost sfătuit de avocat ,ca nu s-a prezentat,Mai mult il ameninta cu citare in instanta. Are 19 ani, fara experienta conflictelor de genul acesta.Intrebarea mea este de ce il ataca in Instanta?Daca nu a corespuns in postul respectiv , de ce la prima sesizare in privinta lui nu a dispus incetarea contractului ,fiind in proba.Ce ne sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:21, 24 Decembrie 2023
Vă rog să continuați discuția aici, nu deschideți topic nou pentru răspunsuri că nu se mai înțelege nimic:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Apăsați pe Răspunde și scrieți acolo.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seful refuza preavizul!! alinaelenaaurora alinaelenaaurora Buna ziua! Luni seara, inainte cu 15 minute De inchidere sefa mi.a spus ca nu mai are nevoie de serviciile mele. Impunand.mi sa scriu demisia- nu am scris. ... (vezi toată discuția)
Nulitate expertiza?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, speta este urmatoarea : se face o expertiza contabila, la sediul expertului; expertul nu a notificat niciuna dintre parti, cu toate ca in ... (vezi toată discuția)
Contract incheiat disciplinar emine emine Buna seara, Fosta mea colega si-a dat demisia in luna[b] decembrie 2012 [/b]mai exact pe data de 10. Demisia a fost trimisa pe e-mail-ul punctului de ... (vezi toată discuția)