avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vînzare cumpărare poate fi atacat ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vînzare cumpărare poate fi atacat ?

Un act de vinzare-cumparare între 2 pers care nu sint rude poate fi atacat de unul din nepoții vânzătorului?precizez ca vînzătorul sta încă in apartament , iar cumpărătorul plătește impozitul la stat
Cel mai recent răspuns: Capsunica45 , utilizator 12:57, 25 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
acest răspuns util
Chiar dacă ar deschide proces nu inseamna ca ar castiga.
Pe.motiv ca este moștenitor nu castiga.
acest răspuns util
Teoretic orice act poate sa fie atacat,ce sanse exista este o altă discutie.In speta dvs sansele de castig sunt practic 0 dar depinde si de eventualele motive invocate.
Buna ziua , nepotul vrea sa puna motivul ca vînzătorul nu era in deplinătatea facultăților mintale cind a vîndut apartamentul (vanzare făcută în august 2014 ) Între noi sa facut o înțelegere verbală ca eu sa -l las pina moare in apartament (nu sîntem neamuri bunici mei au fost prieteni cu vinzatorul si el nu a avut copii )
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
Capsunica45, utilizator
acest răspuns util
Exista acte medicale care sa sustina o lipsa de discernământ ă vânzătorului la momentul încheierii actului?

Alte discuții în legătură

Cine pe cine mosteneste intru-n caz de semnatura luata cu forta Succesorul Succesorul Buna ziua. Suntem 3 copii (2 frati si o sora). Parintii nostri sunt actualmente decedati. Mama mea detinea un act de vinzare-cumparare pe o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare imobil cu un batran katalanu katalanu Salutare, Am gasit un apartament de vanzare al carui singur proprietar este o batrana in varsta de 80 de ani. Notarul mi-a spus ca ar fi bine ca la ... (vezi toată discuția)